fbpx
Търсене
Close this search box.
Giftbaskets.bg
Търсене
Close this search box.

Бутикови подаръчни кошници

Зарадвайте най-близките си хора с красиви подаръчни кошници, пълни с шоколадови изкушения,
внимателно селектирани вина и лимитирани продукти от любими марки.

Корпоративни подаръци

Подаръчни комплекти

НАПРАВИ СИ САМ ПОДАРЪЧНА КОШНИЦА В МАГАЗИНА НИ НА АДРЕС: СОФИЯ, УЛ. АКАД. СТЕФАН МЛАДЕНОВ 56

podarachna-koshnica-giftbaskets-147

Подаръчни Кошници за подарък – перфектен начин да изненадаш близките си хора или бизнес партньорите си

 

Подаръците доставят незабравими емоции и карат всеки човек да изпита чувство на удоволствие. Независимо дали правим изненада на мъж или жена, избора на подаръчни кошници винаги е опция за практичен и неангажиращ подарък. За да бъде изцяло завършен подаръка, ние опаковаме всички подаръчни кошници с луксозен целофан и панделка, за да постигнем ефекта УАУ, когато човекът получи подаръка си.

 

Какво представляват подаръчните кошници?

Всички подаръчни кошници се направени от луксозни плетени подаръчни кошници, пълни със сладки изкушения, лимитирани напитки и красива декорация. Съдържанието в кошниците за подарък може да изберете и сами измежду богато разнообразие от бонбони и шоколади Линдт, лимитирани серии лакомства, различни видове вина от цял свят. Идета е да направите микс от любими продукти, които да поставите в подаръчни кошници.

Какво включват подаръчните кошници?

Както вече споменахме, подаръчните кошници могат да се направят с продукти по избор на клиента. Всички подаръчни кошници се избратват с вниемание към детайла, изключителен професионализъм и внимание. Стриктно избираме продуктите в портфолиото ни, така че подаръчните кошници наистина да са уникални и разпознаваеми. Giftbaskets.bg вече е доказан доставчик на подаръчни кошници като най-важното за нас е да доставим уникално чувство и емоция на получателя. Подаръчните кошници са подходящ подарък за мъж и жена, за различни и разнообразни поводи и събития. Подаръчни кошници се предпочитат за подарък тъй като са неангажиращ начин да покажем внимание към даден човек.

Защо все по-често хората избират за подарък подаръчни кошници?

В момента, повече от всякога, пазарът е залят с най-разнообразни решения за подарък за различен повод. Изборът за подарък става все по-труден в предвид множестовото артикули на пазара. Подаръчни кошници са универсален подарък, чрез който демонстрираме внимание и уважение към любим човек или роднина, без това да е прекалено ангажиращо. Всеки от нас би се зарадвал на подаръчни кошници за подарък, които да сподели със семейството си или в добра компания.

Подаръчни кошници за всеки повод

Когато търсите и искате да направите запомнящ се подарък, подаръчни кошници са перфектната идея за всеки повод.

Подаръчни кошници можем да подарим за най-различни поводи – рожден ден, имен ден, сватба или друг важен ден от годината.

Все по-често се подаряват подаръчни кошници вместо цветя при поводи като раждане на бебе, сключване на брак или например на учител при начало на нова учебна година.

При избор за подарък, подаръчни кошници е изключително популярен и в корпоративния свят тъй като е бърз и удобен начин за израз на благодарност към бизнес партньор. При избора на такъв тип подарък допринасяте за по-доброто преживяване на празника и внасят допълнителна емоция у получателя.

Винаги съветваме нашите клиенти да се доверят на професионалности в избора и изработката на подаръчни кошници. Ние знаем най-точно как да направим уникална комбинация от продуктите така, че да се получат прекрасни и запомнщи се подаръчни кошници.

Представете си на вас някой да изпрати на работно ви място подарък от онлайн магазин за подаръчни кошници. Гарантираме, че за миг ще останете без думи и ще изпитате несравнимо чувство на изненада.

Защо е по-добре да изберете оналайн магазин за подаръчни кошници?

Избирайки услугите на онлайн магазин за професионална изработка на подаръчни кошници.

По този начин ще си спестите време и излишно лутане в избора на перфектният подарък. Фирмата, предлагаща избработка на подаръчни кошници, предоставя на клиентите си бързо решение за красив и елегантен начин да зарадвате хората около себе си.

Ще избегнете обикалянето за подарък във физическите магазини, както и процеса по опаковане и изпраще по куриер към даден адрес.

Друг много важен момент е декорацията на подаръчните кошници. Какво имаме предвид – всеки подарък е завършен едва тогава, когато сме обърнали достатъчно време на всеки детайл при направата на всички подаръчни кошници.

Внимателно подбираме цветовата гама на продуктите като гледаме продуктите да си отиват и със съответното вино или напитка. Едва след това ги подреждаме грижовно в подаръчни кошници, опаковаме ги и ги приготвяме за изращането.

Преди да избратим подаръчни кошници към получател за конкретен повод, съветваме нашите клиенти да подготвят пожелание или кратък текст, който да напишем на картичка. Така подаръчните кошници все едно се изпращат директно от човека към получателя. Подаръчни кошници без допълнителна картичка също са опция, ако искате да оставите лека мистерия у получателя кой пък е искал да го изненада.

Онлайн магазин за подаръчни кошници Giftbaskets

Ние сме професионалисти в сферата на избработка на подаръчни кошници и можем да ви предложим най-подходящото решение за вашия избор на подарък. Избирайки нас като фирма за избработка на подаръчни кошници вие ще получите внимание, екип с дългогодишен опит, пълно обслужване и съвети при избора на продукти, цветове и вкусове .Наша цел и мисия е, клиентите ни да се връщат при нас и отново да избират подаръчни кошници като решение за подарък.

Може да изпратете още днес вашето запитване за подаръчни кошници за вашите служители като начин да им покавете благодарност и внимание!

Подаръчни кошници за корпоративни събития или подарък към служители

Giftbaskets.bg преглага изработка на персонализирани подаръчни кошници като напълно се съобразяваме с желанията и препоръките на клиента.

Все по-масова практика е, компаниите да зарадват служителите си с подарък „подаръчни кошници“. По този начин, човекът може да сподели всички продукти от подарчните кошници със семейсвото си или в офиса с останалите колеги.

Хубавото е, че всички подаръчни кошници могат да се запазят след това, тъй като са здрави и изработени от устойчив материал.

Ние от Giftbaskets.bg препоръчваме да споделяте своите подаръчни кошници с близките си хора. Споделените момента с любими хора, е мисията и целта на онлайн магазин за подаръчни кошници Giftbaskets.bg.

Екипът ни е готов да отговори на вашите запитвания за изработка на подаръчни кошници като обещаваме, че резултатът ще бъде запомнящ се.

Изненадайте близките си хора с подаръчни кошници, изработени от доказани професионалисти с чувсто към всеки детайл.